Bud- och leveransvillkor

Stockholms län

Inom Stockholms län budas presentboxen direkt till dörren. Box of Hope har valt Best Transport som leveranspartner. De miljökompenserar med 100% och gör att vi kan erbjuda leverans inom hela Stockholms län, direkt till mottagarens dörr. Box of Hope kan tyvärr inte garantera leveranser av boxen vid exakta tidpunkter men vi gör vårt bästa för att kunna uppfylla ditt önskemål. Leveranser sker normalt under vardagar mellan kl.9.00-20.00 och vi ber om mottagarens telefonnummer för att säkerställa att personen är på plats vid mottagandet. 

Leverans inom Stockholm / 1-2 vardagar

Inom Stockholm kan leverans erbjudas samma dag som beställningen inkommer. Detta gäller på vardagar och för detta krävs att beställningen görs före kl 12.00.

Om du gör din beställning efter garanterad tid och vill ha den levererad samma dag försöker vi självklart att få ut din beställning samma dag, men den kan komma att levereras nästkommande dag. För att vara på den säkra sidan, se till att vara ute i god tid, dvs ett par dagar före önskad leverans. 

Pris

125 kr/ bud


Leverans i övriga Sverige

För leverans inom övriga Sverige använder vi postombud.

Leverans inom 2-3 vardagar

För att vara säker på att din presentbox kommer fram, var ute i god tid. Men vi räknar med att kunna skicka presentboxen inom 2-3 dagar. Ha detta i åtanke när du väljer val av leveransdatum. 

Pris

125 kr/ bud


Leveranssäkerhet

Du som beställare har fullt ansvar för att alla uppgifter till mottagaren är fullständiga och korrekta. Eventuella felleveranser eller leveransförseningar ersätts inte i de fall uppgifterna inte varit korrekta. Ingen angiven portkod räknas som en ofullständig adress. Leveransförseningar kan även förekomma om mottagaren inte är hemma.  Best transport ringer till mottagaren före leverans och leverans sker först efter kontakt med mottagaren. Beroende på vädret eller annan orsak kan Best transport bedöma att förhinder finns för leverans.