Leverans - så går det till

Stockholms län

Nu kan du skicka en omsorgsfullt förpackad presentbox med något av det bästa från Sverige - direkt till dörren där någon du tycker om bor, arbetar eller bara gillar att hänga. För att verkligen överraska och få personen i fråga att känna sig riktigt speciell! Inom Stockholm kan leverans erbjudas samma dag som beställningen inkommer. Detta gäller på vardagar och för detta krävs att beställningen görs före kl 12.00.
 OBS! Detta gäller endast inom Stockholm.

shoppingbag.png

Steg 1: Lägg enkelt din beställning 

När du gör din beställning har du också möjlighet att skriva en personlig hälsning. Du betalar enkelt med ditt kreditkort via Stripe och väljer vilken dag presentboxen ska levereras. 

Presentbox.png

Steg 2: Boxen paketeras omsorgsfullt

När vi fått din beställning bekräftad går Ratcha (och antagligen halva familjen och hunden i släptåg...) för att packa din presentbox så att den blir fylld med precis så mycket kärlek som du önskar! Hälsningen du lämnat skrivs för hand och läggs tillsammans med produkterna i boxen. 

truck .png

Steg 3: Boxen budas direkt dit du önskar

Vårt budföretag Best budar samma dag, om beställningen inkommit innan kl 12. I övriga fall, räkna med 1-3 dagar så budar de vart du vill och klimatkompenserar 100% för jobbet! 

happy couple.png

Steg 4: Någon blir väldigt glad!

Vad är roligare än att bli riktigt, riktigt överraskad? Alltså inte med en digital hälsning utan en riktig mänsklig kontakt som kommer dit du är för din skull?! Ovanligt numera och just därför så uppskattat! 

 

Leverans inom övriga Sverige

För dig som vill skicka en presentbox till övriga delar av Sverige använder vi oss av postombud, vilket innebär att boxen skickas som brev där man hämtar ut det hos närmsta postombud. Beroende på var i landet man bor kan det ta upp till 3 vardagar för brevet att nå fram från det att presentboxen skickats. Vi skickar vanligtvis beställningen inom 2 arbetsdagar från det att ordern lagts.